Toimitusehdot

Abraxas Publishing Oy on yritys, jonka myyntiin sovelletaan normaaleja verkkokauppatoimintaan liittyviä lakeja ja säädöksiä.


Toimituskulut ovat 6€ (sis. 10% alv) riippumatta lähetyksen koosta.


Tilaukset lähetetään Postin kirje- tai pakettipalveluiden kautta riippuen tilauksen koosta.


Jos asiakas toivoo lähetystä johonkin tiettyyn Postin palvelupisteeseen, on tästä ilmoitettava Abraxas Publishingin sähköpostiin mitä pikimmiten tilauksen jälkeen. Pienemmät kirjekuorissa lähetettävät tuotteet lähetetään Postin kautta suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen.


Tilatut tuotteet lähetetään ostajalle viikon sisällä tilauksesta.


Mikäli asiakas haluaa hyödyntää verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, on ostajan kustannettava tuotteen palauttamiskustannukset Abraxas Publishing Oy:lle. Jos asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot tilauksen yhteydessä, asiakas on velvollinen korvaamaan tilatun tuotteen palauttamisesta syntyvät kustannukset. Palautumiskustannus on aina sama kuin alkuperäisessä tilauksessa ilmoitetut toimituskulut (Kiinteähintainen 6€ toimituskulu).


Abraxas Publishing Oy käyttää asiakastietoja tilausten käsittelyyn, tilauksiin kytkeytyvään asiakaspalveluun, sekä tiedottamiseen. Tallennettavia asiakastietoja ovat asiakkaan nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite, sekä puhelinnumero. Abraxas Publishing Oy voi oikaista, rajoittaa, sekä poistaa asiakastietoja yrityksen asiakkaan tätä pyytäessä.


Yrityksen tiedot:


Abraxas Publishing Oy

Y-tunnus: 3290132-1

Osoite: Helaantie 43, 38210, Sastamala

Puh.: 0503815548

Email: abraxaspublishinghouse[at]gmail.com