• John A. Keel: Kahdeksas torni - Ultraterrestriaalit ja superspektri

Kustantajan sivuilta:


Kahdeksas torni – Ultraterrestriaalit ja superspektri on John A. Keelin häiriintynein ja häijyin kirja. Esipuheen on kirjoittanut AW Yrjänä.


Onko yksi ja sama älyllinen voima kaikkien uskonnollisten, okkultististen ja ufoihin liittyvien ilmiöiden taustalla?Oudot ilmiöt ovat piinanneet ihmiskuntaa esihistoriallisista ajoista saakka. Historiamme ja legendamme kertovat taivaallisista valonsäteistä ja äänistä, ”pikkuväestä”, jumalista, paholaisista, kummituksista, hirviöistä ja ufoista. John Keel perehtyy synkässä teoksessaan edellä mainittuihin ilmiöihin ja tulee paljastaneeksi karmean todellisuuden tämänhetkisestä asemastamme ja kohtalostamme kosmisessa suunnitelmassa.Olemmeko pelkkiä pelinappuloita taivaallisessa mittelössä ?


”Keel tavoitteli mahdotonta. Hän halusi systematisoida tuntemattoman. Häntä voi lukea kiinnostavana journalistina, ajankuvana, tarinankertojana. Hän oli kulkija ja tutkija, joka koukuttui peruuttamattomasti salaperäiseen ja selittämättömään. Selittämätön toimii satujen logiikalla. Ja satu, jos mikä, ei koskaan ole valhetta. Tervetuloa superspektriin. ” – AW Yrjänä”


“Tämä kirja noudattaa tohtori Jacques Valléen, tohtori J. Allen Hynekin ja Brad Steigerin luomaa ufokirjallisuuden revisionismiperinnettä; Keel pitää siis ufoja todellisina ja konkreettisina, eikä suinkaan harhoina, mutta hän teilaa useimpien ufokirjailijoiden ja ufokontakteissa olleiden näkemyksen siitä, että vekottimet tulisivat maapallon ulkopuolelta. Keel on koonnut 200 sivuun valtavan määrän todisteita, eikä lukukokemus ole järin miellyttävä… Hyvin avomielisille lukijoille Keelin teksti on kuitenkin virkistävää, provosoivaa ja peräti viihdyttävää.” – Robert Anton Wilson

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

John A. Keel: Kahdeksas torni - Ultraterrestriaalit ja superspektri

  • Tuotenumero: Anomalia
  • Saatavuus: Varastossa
  • 25.00€