• Läjä Äijälä: Kuolemisen taito - Sarjakuvia vuosilta 1996-2017

"Kuolemisen taito" on kokoelma torniolaisen taiteilijan ja muusikon Veli-Matti ”Läjä” Äijälän sarjakuvia 1990- ja 2000-luvuilta. Parhaiten suomalaisen hardcore punkin pioneeriyhtyeen Terveiden Käsien laulajana tunnettu Läjä on hardcoren ja erikoismusan (mm. Aavikon kone ja moottori, The Sultans, The Kolmas, Death Trip) ohella kunnostautunut uransa aikana myös sarjakuvapiirtäjänä ja levykansien kuvittajana. Hänen sarjakuviaan on ilmestynyt aikaisemmin muun muassa Kupla-lehdessä, Like-sanomissa sekä sadomasokismista ja nahka/kumifetisseistä ammentaneessa omakustannejulkaisussa X.

"Kuolemisen taito" sisältää Läjän unohdettuja underground-sarjakuvia vuosilta 1996–2017, joista iso osa on ilmestynyt alun alkaen P. A. Mannisen toimittamassa Sarjari-lehdessä. Kansien välissä on myös Like-sanomissa julkaistuja strippejä sekä nippu ennen julkaisematonta materiaalia. Albumin tummanpuhuvissa sarjakuvissa ovat läsnä Äijälän taiteelle tutut teemat: kalmankankea huumori, perversiot, tuska ja kuolema. Esipuheen teokseen on rustannut sarjakuvakonkari P. A. Manninen.

Ennakkotilaukset auki ensi perjantaihin 26.4. asti! Ennakkoon tilatut kirjat ovat varustettu Maestro Äijälän puumerkillä.

Läjä Äijälä: Kuolemisen taito - Sarjakuvia vuosilta 1996-2017

Numeroitu 300 kpl kovakantinen laitos.

ISBN 978-952-7570-05-0

Formaatti: A4

Kansimateriaali: Black paper cloth

Hinta: 25€  (sis. alv)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

Läjä Äijälä: Kuolemisen taito - Sarjakuvia vuosilta 1996-2017

  • Tuotenumero: Abraxas Publishing
  • Saatavuus: Varastossa
  • 25.00€