• Michael Bertiaux: Monastery of the Seven Rays - Second Year Course

Bertiauxin Monastery of the Seven Rays -oppikunnan toinen, seksuaalimagiaan keskittyvä, vuosikurssi.


1st 2021 232pp Media Print Editore trade paperback. Illustrated. New. Limited edition of 300 copies.


Harva hengissä oleva okkultisti on ollut niin monessa mukana kuin yhdysvaltalainen Michael Paul Bertiaux (s. 1935). Episkopaalisen kirkon pappina henkisen polkunsa aloittanut Bertiaux vihkiytyi haitilaiseen Voudoniin 1960-luvulla. Bertiaux oppoutui Haitissa pian myös gnostilaisesta voodoosta ammentaneeseen Ordo Templi Orientis Antiqua -järjestön toimintaan. Bertiauxin esoteria on merkillinen sekoitus gnostilaisuutta, voodoota, pythagoralaisuutta, martinismia, spiritismiä ja perinteistä länsimaista okkultismia. Patriarkka Betriaux operoi O.T.O.A. -järjestön lisäksi Gnostic Church, Memphis Misraim, La Couleuvre Noire (The Black Snake), Chorozon Club ja Monastery of the Seven Rays esoteerisia järjestöjä.


O.T.O.A. -järjestön esoteeriset opit välitetään Monastery of the Seven Rays -oppikunnan kautta. Järjestön opetusmateriaali oli pitkään vain initiaateille saatavilla, tai verkossa pyörivinä nuhruisina pdf-kopiona. Italialaisen pienkustantamon Il Labirinto Stellaren puuhamies Roberto Migliussi teki kuitenkin kulttuuriteon, ja julkaisi "Luostarin" ensimmäisen ja toisen vuoden oppimateriaalin kahtena pehmeäkantisena niteenä.


Monastery of the Seven Rays Second Year Course. The Gnostic Teachings of Michael Bertiaux. Lessons of the Inner Retreat of the Monastery of the Seven Rays. This second year course concentrates on Sexual Magic.


Hinta: 34€ (sis. 10% alv.)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

Michael Bertiaux: Monastery of the Seven Rays - Second Year Course

  • Tuotenumero: Michael Bertiaux
  • Saatavuus: Varastossa
  • 45.00€